Päivitetty: 31.01.2020

Ryhmäpalvelut

Ryhmäpalvelut

Saura-säätiö tuottaa maksuttomia ryhmäpalveluita nuorille, osatyökykyisille, työttömille, maahanmuuttajille tai määräaikaisella työkyvyttömyyseläkkeellä oleville henkilöille.

Avoimet ryhmäpalvelut

Saura-säätiö tuottaa palveluita työmarkkinoiden ulkopuolella oleville nuorille, osatyökykyisille, työttömille, maahanmuuttajille ja määräaikaisella työkyvyttömyyseläkkeellä oleville henkilöille, joiden työllistyminen avoimille työmarkkinoille on estynyt sosiaalisten-, tai terveydellisten rajoitteiden tai työmarkkinoiden vaatimuksia vastaavan osaamisen puuttumisen tai työhakuun liittyvien valmiuksien johdosta.

Saura-säätiön avoimet ryhmäpalvelut on nyt julkaistu netissä ja jos kuulut kohderyhmään, niin sinulla on mahdollisuus ilmoittautua ryhmäpalveluihin. Käynnissä olevat ryhmäpalvelut pääset katsomaan täältä.

Avoimet ryhmät on tarkoitettu Kemijärveläisille ja ovat sinulle maksuttomia. Osallistumisesta ei makseta erillistä korvausta, ellei sinulla ole Saura-säätiölle esim. voimassaolevaa kuntouttavan työtoiminnan sopimusta.

Avoimiin ryhmiin osallistuminen ei tällä hetkellä kerrytä aktiivimallin mukaista aktiivisuutta, ellei sinulla ole Saura-säätiölle esim. voimassaolevaa kuntouttavan työtoiminnan sopimusta.

Saura-säätiöllä ja Kemijärven kaupungilla on voimassa oleva kumppanuus- ja palvelusopimus, minkä puitteissa avoimia ryhmäpalveluita tuotetaan. Saura-säätiö on velvollinen raportoimaan Kemijärven kaupungin työllisyysyksikölle avointen ryhmäpalveluiden toteutumisesta. Huomioithan, että raportoinnin yhteydessä Kemijärven kaupungin työllisyysyksikkö saa nimi- ja läsnäolo tiedot osallistumisestasi avoimiin ryhmiin.

Mikäli olet ilmoittautunut avoimeen ryhmään ja haluat lisätietoa tai perua osallistumisesi, ota yhteyttä kyseisen ryhmän ohjaajaan. Yhteystiedot löydät täältä.

 


Lisää aiheesta Ryhmäpalvelut


Osuuskunta Uurto

Osuuskunta Uurto - Monipuolisia Palveluja.

Lue lisää...
Palveluhinnasto
Palveluhinnasto

Saura-säätiön tuottamat palvelut ja palveluhinnasto.

Lue lisää...
Ajankohtaista
Ajankohtaista

Sivustolla julkaisemme Saura-säätiön ajankohtaisia…

Lue lisää...
Nuorten palvelut
Nuorten palvelut

Saura-säätiö tarjoaa nuorille monia eri palveluita

Lue lisää...
Kelan työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus
Kelan työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus

Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus on Kelan…

Lue lisää...

Saura-säätiö sr

Seminaarinkatu 10
98120 KEMIJÄRVI
Sähköposti

Aukioloajat

Ma-to 8:00-15:30
pe 8:00-14:00

Tilaukset

Kiinteistöpalvelut
040 718 8588